Atelier Aventurijn          

Voor avontuurlijke tekenlessen en workshops!

Ik hoor zo vaak volwassenen zeggen dat zij niet kunnen tekenen. Ik wil je het tegendeel bewijzen! Iedereen kan tekenen, je weet misschien alleen nog niet hoe. In deze workshops leer je verschillende technieken waarmee je prachtige kleurrijke werken kunt maken. Het geheim? Je laat de materialen voor je werken :-) Echt waar beloofd!

Workshop á la Hundertwasser


Hundertwasser was een Oostenrijkse kunstenaar en architect. Hij was een eigenzinnige man met een geheel eigen stijl van schilderen en bouwen. Hij gebruikte veel organische vormen en spiralen. rechte lijnen vermeed hij. Zijn kleurenpalet was heel uitbundig met veel gouden accenten. Werken á la Hundertwasser zijn los en speels.

In de workshop werken we met ecoline, hologrampapier en markers. Ik leg het stap voor stap uit.Data workshops:


- Woensdag 15 en 29 mei 2019         10.00-12.00 uur

- Vrijdag 17 en mei 2019                    10.00-12.00 uur


Kosten voor de 2 dagen  42,50 euro per persoon


Workshop boom blazen met ecoline.


In deze workshop maken we eerst de achtergrond. We werken nat in nat. Dat wil zeggen dat we op een nat vel met ecoline gaan druppelen. Hierdoor vloeien de kleuren mooi over het papier heen. Daarna blazen we met een rietje een boom op het papier die we later evt nog aan gaan vullen met blaadjes die we met een fineliner erbij tekenen. Een hele leuke kleurige workshop!
Data workshop:

- Vrijdag 7 juni 2019    9.30-12.00 uur


Kosten 25 euro per persoon